Auran puhdistus ja piste 8 – Aura Drainage and point 8

 

Auran puhdistus ja piste 8 vapauttaa syviä energiatukoksia auran tunneperäisessä osassa. Tässä hoidossa hoitaja työskentelee hoidettavan auran eli energiakehon kanssa avaten energiakanavia, jotta energia voi esteettä virrata hoidettavan energiakentässä ja fyysisessä kehossa. Hoitoon kuuluu ns. piste 8 joka on eräänlainen “henkinen leikkaus” energiakehojen korjaamiseksi. Nopeuttaa fyysistä ja tunneperäistä paranemista.

Tämän hoidon alla tulee olla vähintään kaksi perushoitoa, joista ainakin toinen ISR Lantion vapautus.

 

 

 

 

Tessan Tech I

Tessan Tech on perinteisempiä energiahoitoja huomattavasti fyysisempi ja muokkaa kehoa tavalla, jonka jälkeen asiakkailla on usein vastaava tuntemus kuin raskaan fyysisen harjoittelun jälkeen. Tessan Techin aikana kehossa tapahtuu mikroliikettä, joka irrottaa kudoksia toisistaan, suoristaa ryhtiä ja auttaa kehoa irrottautumaan jännityksistä ja kivuista. Toisinaan kehon rektiot ovat niin voimakkaita, että asiakkaan keho nytkähtelee näkyvästi tai keho liikkuu itsekseen selvästi. Hoidon jälkeen voi huomata ryhdin parantuneen ja oman asenteen ja tavan kohdata asioita muuttuneen. Usein muutos on silminnähtävissä.

Tessan Tech on voimakkaasti muokkaava, mutta myös hyvin voimauttava hoito. Jos olet uupunut, masentunut tai koet elämänilosi olevan hukassa Tessan Tech on oikea hoito sinulle.