Hoidot Practitioners

 

Lantion vapautus – Ileo-Sacral Release ISR

Lantion vapautus käsittelee pääasiassa lantion aluetta ja antaa usein nopean kivunlievityksen alaselän vaivoihin. Käsittely vaikuttaa jänteisiin ja nivelsiteisiin ja voi näin ollen estää virheasentoja ja kipuja. Monilla ihmisillä on jossain elämänsä vaiheessa ongelmia selässä – usein ristiselässä – tai kipuja ja tukoksia lantion alueella. Lantion vapautustekniikalla päästään kiinni juuri tällaisiin ongelmiin. Erityistapauksissa hoito voidaan tehdä värähtelevänä.

Hartian vapautus – Arm-Shoulder Release ASR

Ajankohtaiset ongelmamme suhteissamme – koskivatpa ne sitten työtehtäviä,  työtovereita, perheenjäseniä tai yleisesti elämäntilannettamme – me varastoimme käsiin ja lapaluiden alueille. Horstmann- hartian vapautus käsittelee lähinnä niska- ja hartiaseudun lihaksia, jänteitä ja niveliä. Hoito voi olla tehokasta esim.  hiirikäden, jäätyneiden olkapäiden, tenniskyynärpään, särkevän ja jäykän niskan, käsien ja hartioiden hoitoon sekä rakenteellisista syistä johtuvassa päänsäryssä. Tällä menetelmällä on hoidettu myös menestyksekkäästi nk. retkautusvammoja (kolarin aiheuttama niskavamma) sekä niistä aiheutuvia kipu- ja jännitysoireita. Monet kokevat myös että Hartian vapautus helpottaa syvähengitystä.

Jalkojen vapautus - Foot Release FR

Jalkojen vapautusta käytetään usein yhdistettynä muihin Horstmann-hoitoihin. Se on ainutlaatuinen, yksinkertainen menetelmä, joka meridiaanien ja hermojärjestelmän kautta vapauttaa tukoksia koko kehon alueelta. Jalkojen vapautus vaikuttaa selkärankaan, hermo-, lihas-,  lymfa-, neste- ja meridiaanijärjestelmiin jaloissa ja on ilmiömäinen tehokkuudessaan ja yksinkertaisuudessaan. Tällä menetelmällä voidaan mm. vaikuttaa energiatukkeumiin, jotka vuorostaan vaikuttavat koko selkärankaan (myös retkautusvammoihin) ilman että asiakasta täytyy käsitellä sairaan selän kohdalta. Asiakasta voidaan hoitaa, vaikka hänellä olisi tulehdus selän alueella.

Itsesabotointi vapautus – Self Sabotage Release SSR

Itsesabotointi vapautus käsittelee tunneperäisiä käyttäytymismalleja, jotka estävät meitä saavuttamasta tavoitteitamme. Nämä tiedostamattomat energiamallit ovat useimmiten muodostuneet elämämme aikaisessa vaiheessa mutta vaikuttavat meihin aikuisina esimerkiksi suhteissa muihin. Fyysisellä puolella käsittely sopii niille, joilla on alaselän vaivoja tai iskias.

 Avain - The Key 

Avain menee suoraan tukkeuman ytimeen tasolla, johon mikä tahansa määrätty Horstmann-menetelmä yltää, sekä näyttää turvallisesti "pikakelaavan" vapautuksia.